dinsdag 24 februari 2015

as the sun..........

Deze week de reminder van de scrapuitdaging..... washi tape. Kijk hier maar eens wat een leuke lootjes daar van kan maken.

Ook kun je nog met de kaarten challenge star- en sunburst meedoen, daar is de sponsor yvonne,s stampin en kun je een kadobon winnen. Dit is mijn kaartje voor challenge.

Op een wit kaartje de zon met distressinkt en een mask gemaakt. de tekst is handgeschreven op een strookje wit papier en daarna in kleine stukjes geknipt. de randen eerst met een roze scharpie pen bewerkt en daarna met een neocolor 2 krijtje en waterpen. De bloemen zijn stickers, de steeltjes zijn met een krijtje getekend en omlijnt met een pen.

Fijne dag allemaal,
Liefs Ans

zaterdag 21 februari 2015

Enjoy



Een layout gemaakt voor een challenge op het forum.

Aan het spelen geweest met inkt, stempels, mask en sterren getekend met een stift. De foto eerst gemat op wit cardstock en daarna op designpapier met een label en nog een stukje papier. Op het witte cardstock eerst met verschillende stempels een achtergrond gemaakt. Daarna met blauwe glimmermist en over het glimmermist met een potlood getekend. toen de foto opgeplakt en met pen de sterren getekend, daarna nog wat spetters met een oude tandenborstel erop gemaakt.

Fijne dag allemaal,
liefs Ans

donderdag 12 februari 2015

Lucky


Tim Holtz is al jaren bezig met de 12 maanden en kersttags. Dit jaar ben ik er ook mee begonnen.
Februari staat in het teken van Valentijn, maar vandaag is Hans jarig dus heb ik er een tag van gemaakt voor aan zijn cadeautje.

het was een beetje improviseren omdat ik niet alle materialen in huis heb. Op de tag verschillende dp geplakt en de randen met houtskoolpotlood bewerkt. Met wie verf hier en daar bewerkt, ook de sleutel, hartje, hoekje, ovale sticker en tekststrip. De klok en de 13 zijn uit dp geknipt. het rode hartje is van vilt waar met de naaimachine een paar keer overheen is gestikt. 

Fijne dag allemaal,
Liefs Ans

maandag 9 februari 2015

Love

De scrapuitdaging 20 bij Cards&Scrap is............... washi tape. Kijk hier maar eens wat voor leuke dingen je met washitape kunt doen en voor de regels.


Om de foto is een "lijstje" met washi tape gemaakt, het lijstje is daarna met bloemen, een filmstrip van washi tape, tekstjes en een rubb-on hartje. langs de linker- en onderkant nog wat halve pareltjes geplakt. De randen van de lo zijn bewerkt met distressinkt en met een stempel wat afdrukjes gemaakt.

Deze uitdaging word gesponsord door:

CREABEST
scrapbooking en stempelen.
http://www.creabest.nl

Fijne dag allemaal,
Liefs ans

woensdag 4 februari 2015

Miracles.....

Weer een leuke uitdaging bij cards&scrap! Verwerk 1 of meer vogels op je kaart.



Het zijn er 4 geworden, een stans van MD waarvan ik de vogeltjes los zijn geknipt. Rechtsboven 2 op een klein stukje tak en de andere 2 los in de boom.

Doe je ook gezellig mee? kijk hier even voor de regels en de mooie prijs die door MD gesponsord is.

Fijne dag allemaal,
Liefs Ans