zaterdag 28 april 2012

Parijs

Problemen met mijn blog, wilde een foto plaatsen en tekst en kreeg maar een half beeld. Nog een keer gekeken en nu staat er alleen een foto in het vorige bericht.

Begin dus even opnieuw, we waren een weekje in Parijs en gisteravond zijn we terug gekomen. Het waren heerlijke dagen met veel regen, vooral toen we naar Versailles gingen, maar het mocht de pret niet deren.

Kom straks weer even langs op de blogs.

Irene, ik weet wel waar de W en A bij Annelies voor staat. Dat zijn William en Annelies, Bij mij de A voor Arthur  en de W voor Wendy. Bij Wilma raad ik dat de W voor Wilma staat en de A, geen idee dat gaan we haar vragen.

Liefs Ans

woensdag 25 april 2012

CCCC 16


Trouwen, dat is de uitdaging van deze week. Deze lo is mijn bijdrage, is het niet een mooi stel?


Crealies items:
scrapline 17
creative teg 3
creative stansen 1, 11, 19 en 20
creative border 15
creative corner 2
creative flower 17.

De bloemen, corner en tag zijn met foamtape verhoogd opgeplakt. De scrapline is door de helft geknipt en het kantrandje is aan de fotomat gemaakt. Alle randjes zijn bewerkt met distressinkt vintage photo. Nog enkele bling bling geplakt en de lo was klaar.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden?

Wil je ook met de uitdaging meedoen kijk dan even hier http://www.http//crealies.blogspot.com ook de andere DT leden hebben weer voorbeelden gemaakt vergeet niet om daar ook even te kijken voor inspiratie en doe gezellig mee.

Liefs Ans

dinsdag 17 april 2012

CCCC15


Challenge 15 is een diamondfold card, ze zijn heel leuk om te maken. Het DT heeft weer zijn best gedaan om mooie voorbeelden te maken, doen jullie mee?


Crealies items:
cretive border 15
creative stans 2 en 11
creative tag 03
stickers crealies 2411
tekststempel.

Het papier is van Eline,s flowers, de randjes zijn deze bewerkt met memento inkt lulu lavender, bloementjes maken het geheel af.

Bij http://www.crealies.blogspot.com/ kun je even kijken hoe je mee kunt doen met de challenge, ben benieuwd naar jullie creatie, veel succes.
Ook de andere DTers hebben weer een mooie creatie gemaakt, hop even over om daar ook te gaan kijken.

Fijne dag allemmal
Liefs Ans


zondag 15 april 2012

Gefeliciteerd


Bij de kaartenclub van Tiets kon je een digi aanvragen van Krista http://www.etsy.com/shop/SaturatedCanaryDigis?ref+en Dit kaartje heb ik ermee gemaakt.

De stempel is ingekleurd met copics, de randjes zijn bewerkt met een stempel van Crealies ik heb hem niet op een blokje gedaan maar met de stempel in de hand de randjes bewerkt.  Het papier is van Fancypants, winterland, de blaadjes zijn ook gemaakt met een Crealies stans. Verders zijn er bloemen, een kwastje, lint, kant en brads gebruikt.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

dinsdag 10 april 2012

CCC14


De nieuwe challenge van Crealies is deze week een kleurencombi, mooie voorjaarskleuren. Je hoeft niet alle kleuren uit de combi te gebruiken, gebruik alleen de kleuren die je mooi vindt en maak daar een creatie van voor de challenge. Ben benieuwd naar jullie mooie creaties.

Dit is mijn creatie van de kleurencombi.


Crealies items:
scrapline no 11,
creative stansen no 1, 8, 11 en 20,
creative border 16
en
creative flower 17.

Het papier is van K and Co, heel mooi papier daar zitten veel kleurtjes van de kleurencombi al in, donker- en licht rose cardstock en donkergroen voor de blaadjes. Verder een lintje en blingbling. Alle randjes zijn bewerkt met distressinkt vintage photo.

Ook de andere DT leden hebben weer een mooie creatie gemaakt, ga daar ook gelijk even kijken en dan aan de slag om mee te doen met de challenge.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.
Liefs Ans

dinsdag 3 april 2012

CCCC13

.

De nieuwe challenge van vandaag is borders en die zijn zo leuk. Hier mijn voorbeeld van de border.




Als je bezig bent met een kaart heb je een idee hoe het eruit moet komen te zien, dit idee heb ik ergens gezien maar weet niet meer waar. Wilde een kaartje voor een baby, een meisjes kaart en toen een felicitatie kaart en nu kan ik niet kiezen welke ik het mooiste vindt dus laat ik ze alle 2 maar zien. Bij de babykaart zijn de borders op het cardstock geplakt bij de andere op foamtape.

De crealies items: creative border no 15, creative stans no 01 en 02 swirls en 11 voor de blaadjes, creative corner 02, creative tag no 02, creative flower 22 in-schape no 8 en de tekststempels.
Verder wit cardstock, lintje, kraaltjes, glittersteentjes en stickles de randjes zijn deze keer beinkt met memento inkt lulu lavender.

Doe je ook mee met de challenge? kijk even bij http://crealies.blogspot.com/ voor de regels en de mooie prijs die je kunt winnen. Vergeet niet om bij de andere DT leden te gaan kijken die hebben ook weer mooie voorbeelden.

Leuk dat je even kwam kijken een reactie vindt ik heel leuk en lees ze allemaal.
Liefs Ans



zondag 1 april 2012

Vogeltjes

In het HJ zag Marloes een leuke kaart en het gebruikte stempeltje heeft zij ook in haar collectie, dus heb ik de kaart voor haar gemaakt. Alle materialen komen uit haar winkeltje.

De stempel is ingekleurd met distressinkt daarna gemat en met foamtape opgeplakt. Alle randjes zijn bewerkt met distressinkt vintage photo. De blaadjes zijn van een stans van Crealies evenals het hoekje rechts onder. Eeen kantje, bloementjes, glittersteentjes , een stukje touw en een mooie brad maken het kaartje af.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Liefs Ans