zondag 30 januari 2011

Challenge Magnolia-licious Highlites



De uitdaging is: 4 bloemen, 3 verschillende patterned paper, 2 stempels en 1 lintje.
Het papier is Basic Grey, de randen zijn bewerkt met de naaimachine, inkt en een distresser. Alle laagjes zijn met foamtape opgehoogd. De halve pareltjes van Kars en glitter maken het geheel af.

Leuk dat je even kwam kijken, graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

zaterdag 29 januari 2011

Candy bij Crealies

Bij Crealies en Nicole is een leuke blogcandy, om mee te doen en misschien wel die mooie nieuwe vlaggetjes te winnen moet je even op het blog van Crealies kijken.

Ik heb met de vlaggetjes stans een post-it easelkaart gemaakt. Het patroon is van Marianne Skjelstad en staat op het blog van Stampartic.



Het papier is van Prima, de stempel van Helene, ingekleurd met distressinkt: vintage photo, tattered rose, antique linen, brushed corduroy, broken china, pine needles en fired brick. De stansen van Crealies, cf 3, cs 12 en 14, de tekst met rub-ons en halve pareltjes.





Het doosje kan je ook vouwen tot een kaart en in een envelop versturen.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

vrijdag 28 januari 2011

Happy Birthday

De uitdaging van DD is wit, alleen de stempel mag gekleurd zijn.



Ik heb alleen wit cardstock gebruikt en crealies stansen, een stukje wit kant en witte halve pareltjes. De achtergrond is ge-embosd met be 9, de bloemen zijn gemaakt met cf 6 en 5 en ef 6 en 5, de blaadjes met cs 11 en het labeltje met cs 8. De stempel van Magnolia is ingekleurd met copics. Als extra detail heb ik het randje met de naaimachine gemaakt.




Detail van het embossen.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

dinsdag 25 januari 2011

EAC my favourite things



Bij EAC #126 is de uitdaging van deze week je favorite ding, nu is dat voor mij niet zo moeilijk dat zijn natuurlijk mijn Crealies stansen.Ik heb de volgende stansen gebruikt: grasrandje cb 13, blaadjes cs 12, muzieknoten cs 13, de kleine bloementjes zijn van de stansen cf 13 en cf 14, labeltje cs 5, een hartje geknipt en embosd met be 9 en dan de grote bloem met cf no 3 en geembosd dit is wel mijn favorite stans. De stempel is van Magnolia en ingekleurd met copics, verder afgewerkt met kraaltjes van Kars.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.

Liefs Ans

maandag 17 januari 2011

EAC



Niet 1 maar 4 kaartjes heb ik met de sketch van EAC gemaakt, het zijn de uitnodigingen voor het weekendje weg als mijn schoonmoeder 80 wordt. De kaarten zijn niet helemaal hetzelfde ik wilde graag mijn nieuwe stempels proberen die ik van de sint en de kerstman hebt gekregen. De stempels zijn weer met distressinkt ingekleurd, de stansen zijn van Crealies en de kleine kraaltjes van Kars. Ben nog met een kadootje bezig kan niet zeggen wat het is want dan is de verrassing eraf maar dat houden jullie nog te goed.

Leuk dat je even kwam kijken.
Liefs Ans

zaterdag 15 januari 2011

Kadoosje




Dit kadoosje heb ik gemaakt voor mijn schoonmoeder, ze wordt 80 jaar. Kan nog niet vertellen wat voor kadootje er in komt omdat ze altijd op mijn blog kijk.

Het papier is van Bo Bunny, de stempel is van magnolia ingekleurd met distressinkt ik heb de volgende kleuren gebruikt: tattered rose, victorian velvet en vintage photo voor de huid, scattered straw en vintage photo voor het haar, dusty concord en black soot voor het jurkje en kousen, vintage photo voor de schoentjes en gestempeld met versafine.De stansen cb no 10, en de cs 2 en 5 van Crealies, kant van prima. zigzag band en een blauw lintje, 2 bedeltjes, kleine bloementjes, halve pareltjes en een gelpen. Het voorbeeld van dit kaartje zag ik op de site van Stampartic.

Ik hoop dat ze hem leuk vindt, wat denken jullie ervan.

Leuk dat je even kwam kijken en graag tot de volgende keer.
Liefs Ans

zaterdag 8 januari 2011

Lief kaartje



Dit kaartje is gemaakt met de in-shape mal nr1 van Crealies, je ziet op het moment veel van dit soort kaartjes. Ik heb alleen de onderste punt iets afgeknipt zodat hij blijft staan. De stempel is van Magnolia die even hier aan het logeren is, dank je Alice ze komt snel weer terug. Het is van Prima, de bloem links onder en de swirl zijn ook stansen van nCreallies. Het zilveren bloementje is van Marianne design een stukje lint en kraaltje van Kars maken het geheel af.

Leuk dat je even komt kijken.

Liefs Ans

woensdag 5 januari 2011

A sisters hope januari



De challenge is..........maak een doosje volgens patroon, het doosje staat op de site van a sisters hope. Ik heb het doosje iets kleiner gemaakt, de hoogte is 1,5 cm. Zo passen er precies 3 copics in. Het papier komt uit de oude doos, net als de andere materialen is het van KandCo de blue awning serie. Vindt hem nog steeds erg mooi. Doen jullie ook weer mee voor het goede doel.

Liefs Ans