maandag 25 mei 2009

Diploma A


Eindelijk naar 2 jaar mag Nick afzwemmen voor zijn A diploma. De achtergrond is wit color core cardstock, de tekst is met de cricut gemaakt en de waterdruppels met de sizzix. De randen zijn met blauwe stempelinkt bewerkt.
Liefs Ans

zondag 17 mei 2009

DDC17 clear&simple

De challenge van Double Dutch was, maak een transparant kaartje, ik heb er een kerstkaart van gemaakt. Het papier is van K and Co, de sheet heb ik met de cuttle bug ge-embost, de kerstman en de tekststicker zijn aan de voorkant geplakt.

Liefs Ans

vrijdag 15 mei 2009

Cuttle bug challenges CBI 31

Voor een cuttle bug challenge heb ik dit album gemaakt met papier van Cosmo Cricket girl friday. De voorkant is een sheet die is ge-embost met de cuttle bug.

Liefs Ans

maandag 11 mei 2009

Rothenburg ob der Tauber


Rothenburg is altijd een van onze bestemmingen als we naar Aalen gaan nu was het er helemaal mooi, nog helemaal in kerstsfeer alleen de sneeuw ontbrak. Het papier is van Basic Grey en de embellischments, brads, stickers enz heb ik erbij gezocht, zijn van verschillende merken, oude voorraad die ik nu eerst eens gaat gebruiken.
Liefs Ans

zondag 3 mei 2009

Boys rule


Nick is net als Oma helemaal verslaafd aan de DS, iedere keer als hij hier is wilt hij een spelletje doen. Ik heb voor hem Mario gekocht en dat kan hij al goed spelen, als hij jarig is mag hij het spelletje hebben. Voor zijn verjaardag krijg hij ook een DS van Opa en Oma.
Voor de layout heb ik als ondergrond wit cardstock gebruikt en het patterned papier is van Cosmo Cricket, het chipboard heb ik met rode stempelinkt gekleurd.